ZVEZDA POVUKLA RADIKALAN POTEZ: Bahar naredio hitno pojačanje, Slovenac na korak od Marakane

Novosti online

28. 08. 2023. u 13:15

Desilo se ono što je mnogima bilo nezamislivo: crveno-beli su poraženi od Voždovca sa 3:2 u meču 5. kola Superlige Srbije

ЗВЕЗДА ПОВУКЛА РАДИКАЛАН ПОТЕЗ: Бахар наредио хитно појачање, Словенац на корак од Маракане

FOTO: FK Crvena zvezda

Voždovac je napravio senzaciju i pobedio moćni tim iz Ljutice Bogdana. Iako vrede 10 puta manje, Voždovčani su se junački isprsili i došli do velika tri boda. Imali su mnogo sreće, ali to su i zaslužili. Zvezdi pak ovaj poraz može da bude pravi signal šta im je potrebno da bi u nastavku sezone bili na znatno višem nivou.

Odgovor je prost, pojačanja, pre svega u poslednjoj liniji tima. Primiti tri gola od Voždovca nije nešto što bi smelo da se dešava crveno-belima.

Upitno je da li će Dragović i Degenek moći da iznesu kompletnu sezonu. Posebno kada na drugoj strani budu mnogo jači timovi nego što je Voždovac. Prioritet je dovođenje kvalitetnog štopera, a to je nešto na čemu insistira i Barak Bahar.

 Odavno je izabran Vanja Drkušić, kapiten Sočija, ali je visoka cena obeštećenja sve usporila. Ipak, kako saznaje Maksbet sport, od ponedeljka se povlače potezi da se nađe rešenje i štoper rođen u oktobru 1999. godine dovede u Ljuticu Bogdana.

– Čekamo da vidimo hoće li klubovi uspeti da se dogovore – poručio je menadžer igrača Mladen Ratkovica za Maksbet sport.

Šampion Srbije je spreman da plati određenu sumu i za pozajmicu, uz otkup sledećeg juna ili da se spusti obeštećenje i tako ekipa iz Rusije profitira, prodajom kapitena.

Drkušić se uklapa u sistem Baraka Bahara, a igra dugo u formaciji sa tri štopera. Njegova želja nije sporna da se preseli u Beograd i nastupa u Ligi šampiona. Ove sezone je na šest utakmica postigao jedan pogodak i reprezentativac Slovenije ima aktuelni ugovor do juna 2025. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (4)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku