KAKVA BI TO BOMBA BILA! Zvezdi se nudi strašan igrač, ali ima jedan problem

Novosti online

24. 08. 2023. u 11:00

CRVENA zvezda izgleda još nije kompletirala redove.

КАКВА БИ ТО БОМБА БИЛА! Звезди се нуди страшан играч, али има један проблем

M. Vukadinović

Do kraja prelaznog roka i dalje mogu da dođu još neka pojačanja, ali nisu nužna, poručio je generalni direktor Zvezdan Terzić u ekskluzivnom intervjuu za "Sportski žurnal".

Prema njegovim rečima, Zvezda "ne juri nikoga jer ima dobar tim", ali bi klubu dobro došla još trojica novajlija na tri različite pozicije. To su štoper, zadnji vezni i napadač... 

- Međutim, koliko je to dobro, toliko je i loše. Prvo, trošiće se novac na dovođenje tih igrača, na njihove plate i treća stvar: biće više nezadovoljnih igrača u svlačionici. Sada se negde iskristalisalo najboljih 11, i dovođenje tri igrača, a imate derbi protiv Partizana, neko će morati na klupu, a očekuje da bude nosilac igre. I stvarno su svi ostavili dobar utisak. I negde se iskristalisalo 11 igrača. Imate 19. septembra start u Ligi šampiona, neka trojica će, ako dovedemo nove, morati na klupu u odnosu na sadašnji tim u kojem se već zna najboljih 11. Ja bih lično voleo da imamo jaču konkurenciju... - kazao je Terzić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nama se nudi fenomenalan igrač koji će sigurno pomoći Zvezdi, ali je recimo 90. godište, 33 godine ima i treba mu dati 1.200.000 platu i sigurno bi pomogao Crvenoj zvezdi. Da li nam to sada u ovom trenutku treba? Nije važno ime... Ne volim da trošim pare, ja volim da investiram pare. A kada dovodimo igrače koji su mladi, to je investicija. Pokušavamo da napravimo balans među igračima i koji će pomoći na terenu i da uzmemo neki bod u Evropi i nastavimo u kasu... - kazao je Terzić za "Žurnal" i objasnio logiku kojom se vodi.

- Ko mi garantuje da ćemo ako dovedemo sad tri-četiri igrača, da ćemo uzeti 3-4 boda više?! Svaki bod je 1.100.000 evra. I moramo da vodimo balansirano politiku. Svesni smo da dovođenjem boljih, skupljih igrača, povećavamo šanse Crvene zvezde za bolje rezultate u Ligi šampiona. Ali ti niko ne garantuje. Ali ako imaš loše igrače, to ti svakako garantuje da nećeš ništa uraditi - zaključio je prvi čovek Zvezde.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)