MITROVIĆ NE IGRA ZA FULAM: Srbin propušta Brentford, da li je to znak da odlazi iz Londona?

Novosti online

18. 08. 2023. u 21:37

CELO leto traje sada oko toga da li će Aleksandar Mitrović karijeru nastaviti u Al Hilalu iz Saudijske Arabije. On je za sada u Fulamu, ali neće ga biti na terenu protiv Brentforda (subota, 16) u 2. kolu Premijer lige.

МИТРОВИЋ НЕ ИГРА ЗА ФУЛАМ: Србин пропушта Брентфорд, да ли је то знак да одлази из Лондона?

FOTO: AP/Tanjug

Naime, kako ističe trener "kolibara" Marko Silva srpski napadač će biti van tima zbog povrede i da izostanak nema veze sa eventualnim transferom.

- Neće ga biti zbog povrede skočnog zgloba koji ga boli od meča sa Evertonom. Radi individualno, nije sa saigračima na treningu, ali to je zbog oporavka od povrede. Ona nije ozbiljna. To je ono što mogu da kažem. Nije ozbiljna u smislu da će biti odsutan tri ili četiri nedelje, neće. Nemam informaciju o njegovoj prodaji, niti mi je neko iz kluba rekao tako nešto - rekao je Silva na pitanje novirna o ponudi koju je tim iz Londona dobio za reprezentativca Srbije vrednu 53.000.000 evra koju je uprava odbila.

Ipak, na Ostrvu smatraju da je ovo samo način da se prikrije odlazak Mitrovića koji je izrazio želju da se okuša u Saudijskoj Arabiji.

Podsetimo, za Al Hilal koji želi srpskog napadača od ovog leta igra Segej Milinković Savić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)