KAKO SAM "SAHRANIO" HRVATE: Bivši as Partizana demolirao Hajduk

Novosti online

18. 08. 2023. u 14:09

Srpski fudbaler Andrija Živković bio je junak pobede svog PAOK-a nad Hajdukom iz Splita u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

КАКО САМ САХРАНИО ХРВАТЕ: Бивши ас Партизана демолирао Хајдук

FOTO: M. Vukadinović

Fenomenalni Srbin je sa dva gola vodio solunski klub do ubedljivih 3:0 pred krcatim tribinama "Tumbe", nakon remija u prvom meču u Splitu (0:0).

- Znali smo protiv kakve ekipe igramo. Naporno smo trenirali da budemo što bolji, bili smo spremni za ovako tešku utakmicu i dali smo sve od sebe. Kad tako napraviš, onda ti se to vrati. Dali smo 200% na terenu. Srećan sam što sam postigao dva gola, ali nisam ja igrao sam. Hvala mojim saigračima- rekao je Živković.

PAOK u plej-ofu za Ligu konferencija čeka dvomeč sa škotskim Hartsom, koji je izbacio Rozenborg.

- Prolazak dalje daje nam samopouzdanje. Zajedno se borimo i učimo jedni od drugih. Nemam želja što se tiče sledećeg protivnika - bio je jasan reprezentativac Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!