KAMINSKI: ''Došao sam u Partizan da se takmičim i da pobeđujem, ne mogu da dočekam da pred ''grobarima'' zaigram''

Novosti online

18. 08. 2023. u 08:43

Frenk Kaminski je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom Partizana, a za klupski sajt je rekao da jedva čeka da zaigra u crno-belom dresu.

КАМИНСКИ: Дошао сам у Партизан да се такмичим и да побеђујем, не могу да дочекам да пред гробарима заиграм

Foto: AP

- Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podrška navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima - rekao je novi centar Partizana.

Kaminski sa majčine strane ima i srpske korene.

- Moja porodica je još uvek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to - naglasio je Kaminski.

Novi centar Partizana osvrnuo se i na igranje u Atlanti sa Bogdanom Bogdanovićem.

- Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora - naglasio je Kaminski.

Američki centar poslao je poruku navijačima crno-belih.

- Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima - zaključio je Kaminski.

BONUS VIDEO: Košarkaši Srbije krenuli put Kine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!