VLAHOVIĆ NA METI VELIKANA: Bajern želi Srbina, spreman je da pusti dva igrača kako bi ga doveo

Tanjug

07. 08. 2023. u 13:37

FUDBALSKI klub Bajern zainteresovan je za napadača Juventusa i srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, pošto šampion Bundeslige nije uspeo za sada da angažuje kapitena Totenhema Harija Kejna, prenosi "Tutosport".

ВЛАХОВИЋ НА МЕТИ ВЕЛИКАНА: Бајерн жели Србина, спреман је да пусти два играча како би га довео

Foto: Profimedia

Italijanski mediji podsećaju da je rukovodstvo Bavaraca u potrazi za kvalitetnim centarforom, a predsednik Totenhema Danijel Levi odbio je i poslednju ponudu od 100 miliona evra za kapitena Engleske. "Pevci" su juče pobedili Šahtjor (5:1) u prijateljskom meču, a Kejn je postigao četiri gola.

Pomenuti mediji tvrde da je Bajernu propao transfer engleskog reprezentativca, zbog čega je odlučio da se okrene Vlahoviću.

"Tutosport" ističe da će šampion Nemačke da ponudi Juventusu Leona Gorecku i Rajana Gravenberha u zamenu za srpskog napadača.

Podsetimo, interesovanje za reprezentativca naše zemlje pokazao je i klub iz Premijer lige, konkretno Čelsi.

Vlahović (23) je u januaru 2022. stigao u Juventus iz Fiorentine za 80 miliona evra. On je za torinski klub postigao 23 gola na 63 utakmice i imao je šest asistencija.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu