BAJERN PROBIJA SVE GRANICE NA TRŽIŠTU: Za Kejna spremno devet cifara!

Novosti online

04. 08. 2023. u 18:09

NEMAČKI gigant Bajern iz Minhena poslao je ponudu Totenhemu za Harija Kejna vrednu više od 100 miliona evra i ona će biti poslednja, preneli su danas nemački mediji.

БАЈЕРН ПРОБИЈА СВЕ ГРАНИЦЕ НА ТРЖИШТУ: За Кејна спремно девет цифара!

FOTO: AP/Tanjug

Kako je preneo "Skaj Nemačka", nemački šampion želi brzu odluku Totenhema i spreman je da potraži nekog drugog igrača ako u londonskom klubu budu odugovlačili. Kejn želi da se situacija što pre reši, pre nego što Totenhem počne takmičenje u Premijer ligi, 13. avgusta protiv Brentforda.

"Skaj" je nedavno preneo da Totenhem i Bajern nisu mogli da se dogovore oko vrednosti 30-godišnjeg fudbalera i da je londonski klub tražio 20 miliona više nego što je minhenski klub nudio. Bajern je poboljšao ponudu i u klubu misle da je ona fer i tvrde da je poslednja.

Kejnov ugovor sa Totenhemom ističe sledećeg leta, kada bi klub napustio kao slobodan igrač. Najbolji strelac kluba ne želi da produži ugovor ovog leta i od klubova koji su za njega zainteresovani, izabrao bi Bajern, naveo je Skaj.

Ako Totenhem prihvati ponudu, transfer bi mogao brzo da bude realizovan, a kapiten Engleske bi potpisao petogodišnji ugovor sa Bajernom.

Kejn je najbolji strelac u istoriji Totenhema sa 280 golova u 435 utakmica, prvi gol postigao je u decembru 2011. godine i još nema trofej. Postigao je 213 golova u 320 premijerligaških utakmica i ima 48 golova manje od rekordera lige Alana Širera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić