SERHIO RAMOS NE MOŽE U INTER MAJAMI! Legende Barselone blokirale transfer bivšeg kapitena Reala

Tanjug

02. 08. 2023. u 22:53

FUDBALERI Majamija Lionel Mesi, Serhio Buskets i Đordi Alba blokirali su prelazak Serhija Ramosa u klub iz Majamija, prenosi španski "El Nasional".

СЕРХИО РАМОС НЕ МОЖЕ У ИНТЕР МАЈАМИ! Легенде Барселоне блокирале трансфер бившег капитена Реала

Foto: EPA-EFE/Thierry Larret

Iskusni defanzivac je na kraju prošle sezone napustio Pari Sen Žermen kao slobodan igrač. Nekadašnji španski reprezentativac imao je ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, ali je počeo pregovore sa članom MLS-a.

Klub iz Majamija je u letnjem prelaznom roku angažovao trojicu bivših fudbalera Barselone Lionela Mesija, Serhija Busketsa i Đordija Albu, koji su zaustavili transfer Ramosa u Inter.

Španski mediji podsećaju da su Mesi i Ramos bili saigrači u Pari Sen Žermenu, ali je bivši igrač Reala bio na strani klana koji je predvodio Kilijan Mbape i nikada nije bio u prijateljskim odnosima sa argentinskim fudbalerom.

Takođe, ističu da postoji veliki rivalitet između bivših igrača Barselone i Reala, koji ne žele da igraju zajedno u Majamiju.

Ramos je 16 godina igrao za Real, a još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, pošto je Sevilja odbila da ga angažuje.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu