MBAPE I LIVERPUL! Jirgen Klop: Smejemo se tome

Tanjug

01. 08. 2023. u 14:53

MENADžER Liverpula Jirgen Klop demantovao je danas da će engleski kluba u letnjem prelaznom roku da angažuje fudbalera Pari Sen Žermena i francuskog reprezentativca Kilijana Mbapea, prenosi "Skaj Nemačka".

МБАПЕ И ЛИВЕРПУЛ! Јирген Клоп: Смејемо се томе

Jirgen Klop foto: EPA

Jedan od najboljih igrača sveta ima ugovor sa "svecima" do juna naredne godine, a odbio je da produži saradnju sa šampionom Francuske. On je nedavno odbio transfer u Al Hilal, koji je Mbapeu za jednogodišnji ugovor nudio 259 miliona funti.

Pojedini mediji su objavili da bi francuski fudbaler mogao da pređe u Liverpul.

- Smejemo se tome. Mogu da kažem da je on zaista dobar igrač, ali finansijski uslovi nam uopšte ne odgovaraju. Ne bih sada da kvarim priču, ali koliko znam, ništa od toga. Moguće je da neko iz kluba nešto priprema i da želi da me iznenadi... To se nije dogodilo za osam godina koliko sam ovde. To bi bilo prvi put - rekao je Klop.

"Skaj Nemačka" navodi da su čelnici kluba iz Pariza sinoć dali rok reprezentativcu Francuske da odluči da li će aktivirati klauzulu i produžiti ugovor na još godinu dana. U ugovoru postoji klauzula da samo Mbape može da produži saradnju sa šampionom Lige 1 do juna 2025. godine.

Takođe, ističe se da PSŽ mora da isplati Kilijanu 40 miliona evra za lojalnost do kraja prelaznog roka, ako francuski reprezentativac odluči da i naredne sezone igra za klub iz Pariza.

Čelnici "svetaca" veruju da je Mbape postigao dogovor sa Realom da narednog leta, kao slobodan igrač, bez obeštećenja, pojača madridski klub.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)