IZ NOVOG PAZARA U ŠKOTSKU: Štoper pojačava Aberdin

Novosti online

19. 07. 2023. u 22:55

LETNjI prelazni rok mogao bui da donese lepe vesti fudbalskom klubu Novi Pazar, ali i njegovom štoperu Slobodanu Rubežiću. Ovaj 23-godišnji momak je rođen u Beogradu, ali je ozbiljnije fudbalske korake počeo da pravi u novosadskoj Vojvodini. Iskoristio je svoj taklenat i visinu od 194 centinetra što je bil odovoljno za skaute Aberdina da stigne poziv iz Škotske.

ИЗ НОВОГ ПАЗАРА У ШКОТСКУ: Штопер појачава Абердин

M. Vukadinović

Pre šest meseci je takođe bio aktuelan Rubežićev odlazak na Ostrvo jer se za njega interesovao Dandi junajted, a sada je ponovo procenjeno da on može u tamošnju Premijer ligu, a Aberdin je spreman da Novopazarcima plati obeštećenje, jer mu krajem godine ističe ugovor sa članom Superlige.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije