PROBLEMI NA MARAKANI: Zvezda ostala bez viđenog pojačanja

Novosti online

03. 07. 2023. u 10:44

NA Marakani se radi punom parom. Čelnici Crvene zvezde čine sve kako bi stvorili Baraku Baharu što respektabilniji tim za učešće u Ligi šampiona. Popunjavaju se sve pozicije.

ПРОБЛЕМИ НА МАРАКАНИ: Звезда остала без виђеног појачања

FOTO: FK Crvena zvezda

Najzanimljivije je svakako bilo u napadu, gde je Zvezda, posle mukotrpnih pregovora, uspela da angažuje Žan Filip Krasoa, jednog od najboljih strelaca Druge lige Francuske.

Ipak, tu nije trebalo da bude kraj prelaznog roka, makar što se tiče ofanzivaca, jer je blizu Marakane bio i Emanuel Late Lat, napadač Atalante, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Sent Galenu.

Činilo se da je transfer na korak do realizacije, ali je došlo do problema. Naime, kako prenosi "Maksbet sport", Italijani su počeli da koče posao, što se nikako ne sviđa Zvezdi. Atalanta vaga svoj naredni potez, što se čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana nikako ne sviđa, pa postoji opcija da se okrenu novim rešenjima.

To će verovatno biti Mateo Kasijera, napadač Zenita iz Sankt Peterburga. Kolumbijac se i ranije dovodio u vezu sa Zvezdom, do transfera nije došlo, ali se sada otvorila nova prilika, pogotovo što se crveno-beli trenutno nalaze u Rusiji, gde učestvuju na prijateljskom turniru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za