"NADAMO SE"... Novo saopštenje fudbalskog kluba Kolubara

Novosti online

29. 06. 2023. u 17:57

Rasplet sukoba između Kolubare i FSS nije na vidiku. Iz Lazarevca su se još jednom oglasili i istakli nadu da će Uprava kriminialističke policije (UKP) dobiti originalnu dokumentaciju UEFA, kao i izveštaje koje su u FSS odbili da dostave.

НАДАМО СЕ... Ново саопштење фудбалског клуба Колубара

FOTO: FK Partizan/Sandić foto

Novosti vam saopštenje prenose u celosti bez izmena:

- FK Kolubara je saznala od medija da je UKP „tražila kompletnu dokumentaciju na osnovu koje je Disciplinska komisija FSS donela prvostepenu odluku o kažnjavanju Kolubare.

Nadamo se da će UKP biti dostavljeni originalni izveštaje UEFA-e, bez izuzimanja onih delova koje su pojedinci iz FSS sakrili od FK Kolubara tokom prvostepenog i drugostepenog postupka.

Reč je o istim onim delovima koje pojedinci iz FSS nisu preveli, niti ih dostavili Disciplinskoj komisiji FSS i za koje pred CAS-om tvrde da su „suvišni i irelevantni“.

Takođe se nadamo da će UKP biti dostavljeni izveštaji stručnih komisija koji su vezani za predmetne utakmice i koje pojedinci iz FSS i dalje odbijaju da dostave našem klubu, takođe ih smatrajući „suvišnim i irelevantnim“.

Ukoliko mediji imaju bilo kakvih pitanja u vezi sa slučajem, mogu se obratiti našem pravnom timu.

Kako naš klub nema šta da krije, mi smo podneli zahtev CAS-u da se suđenje odvija javno (imajući u vidu da je gospodni Šurbatović odbija da nam odgovori na ovaj predlog već 15 dana). Da li će lica koja vode ovaj postupak ispred FSS na to pristati, ostaje nam da vidimo i da se iskreno nadamo. Upravni odbor FK Kolubara, stoji u saopštenju kluba.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?