SKOLARIJU DOSADNO U PENZIJI: Slavni trener se vratio i preuzeo velikana iz Brazila

Novosti online

17. 06. 2023. u 10:11

Luiz Felipe Skolari, koji se sa Brazilom 2002. godine popeo na krov sveta, odlučio je da se vrati trenerskom poslu. On je preuzeo Atletiko Mineiro i tim će sa klupe predvoditi do 2024. godine

СКОЛАРИЈУ ДОСАДНО У ПЕНЗИЈИ: Славни тренер се вратио и преузео великана из Бразила

FOTO: EPA

Skolari je napustio posao tehničkog direktora u Atletiko Paranenseu kako bi pomogao Mineiru da se domogne titule. On je nasledio Argentinca Eduarda Kudeta. Prošle godine je u novembru najavio povlačenje i preuzeo poziciju direktora u Paranenseu.

Na klupskom nivou, sada 74-godišnji Skolari je pravio uspehe u Brazilu i Kini. Osvojio je brazilsku Seriju A i Kopa Libertadores sa Gremiom i Palmeirasom, i kinesku Super ligu i azijsku Ligu šampiona sa Gvangžu Evergrandeom.

Skkolarijeva prva utakmica na čelu tima iz Belo Horizontea biće gostovanje Fluminenseu 21. juna. Atletiko je četvrti u ligi sa 18 bodova iz 10 utakmica.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)