UPRAVO POTVRĐENO: Vlahović prešao u Atalantu

Novosti online

16. 06. 2023. u 15:07

FUDBALSKI transferi se polako zahuktavaju sada kako je fudbalska sezona 2022/2023. i zvanično završena finalnom utakmicom Lige šampiona.

УПРАВО ПОТВРЂЕНО: Влаховић прешао у Аталанту

Foto: AP

Tome u prilog i saopštenje iz Humske:

"FK Partizan i Atalanta su postigli dogovor o transferu igrača Vanje Vlahovića u Atalantu. Klub želi da se zahvali Vanji Vlahoviću na vremenu provedenom u Partizanu i poželi puno uspeha u daljoj karijeri"

Naime, talentovani napadač je, podsetimo, prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Bergamu, a onda je italijanski prvoligaš odlučio da aktivira otkupnu klauzulu i 19-godišnji fudbaler će potpisati ugovor do leta 2028. po sistemu "3+2".

Partizan bi na ime obeštećenja trebalo da dobije pola miliona evra.

Vlahović je prošle zime iz Humske otišao u klub iz Serije A, ali je prvo morao da se dokaže u Primaveri (omladinsko prvenstvo Italije, za igrače do 19 godina), u kojoj je je postigao šest golova uz četiri upisane asistencije u 16 utakmica.

FOTO: FK Partizan

 

Odluka Atalante da ga zadrži dovoljno govori da je mladi Srbin ispunio očekivanja.

Vlahović, koji je imao profesionalni ugovor u Partizanu, ponikao je u omladinskoj školi crno-belih, ali nije uspeo da se izbori za šansu u prvom timu.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024