AU, KAKAV BONUS! Registruj se i preuzmi do 120.000 DINARA

PROMO

16. 06. 2023. u 10:00

Sve što ste želeli za početak zabave priuštio vam je Meridian! Osvojite do 120.000 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE!

АУ, КАКАВ БОНУС! Региструј се и преузми до 120.000 ДИНАРА

Foto: Promo

Ono što Meridian izdvaja kao najpopularniju platformu za online slot igre u regionu je definitivno NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE! Da ne postoje limiti govori i sjajna promocija koja će posebno obradovati novajlije.


 

Dovoljno je samo da se REGISTRUJETE i BONUS OD 120.000 DINARA može biti vaš! Ipak, ovo nije jedina vrsta bonusa koja vas očekuje jer samim trenutkom REGISTRACIJE osvajate 4.000 DINARA BONUSA - 1.000 DINARA SPORT BONUSA + 3.000 DINARA SLOT BONUSA!


 

A, nakon toga je potrebno da uplatite barem 500 ili više DINARA na svoj korisnički nalog i možete osvojiti fantastičnu cifru od 120.000 DINARA! Veća uplata prvog depozita donosi veći bonus!


 

Nakon uplate depozita ktoz opciju "SLOT BONUS" otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.


 

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA.


 

Uživajte u talasu vrelih letnjih promocija, samo u Meridianu!


 

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!


 

Dobro došli na MESTO NAJBOLjE ZABAVE!


 


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (5)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024