NESTVARNO! Prodato više od milion ulaznica za Svetsko prvenstvo fudbalerki

Novosti online

09. 06. 2023. u 17:06

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da je prodato više od milion ulaznica za Svetsko prvenstvo za fudbalerke koje počinje sledećeg meseca u Australiji i na Novom Zelandu.

НЕСТВАРНО! Продато више од милион улазница за Светско првенство фудбалерки

foto: N. Paraušić

Predsednik FIFA Đani Infantino saopštio je da je do petka ujutru po lokalnom vremenu u Sidneju prodato 1.032.884 ulaznica.

- Drago mi je da podelim sa svetom da je FIFA prešla brojku od milion prodatih ulaznica. Ostalo je više od mesec do početka, a to znači da je ovaj šampiont na putu da postane najposećenije Svetsko prvenstvo za fudbalerke u istoriji - rekao je Infantino.

Na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu za fudbalerke, koje zajednički organizuju Australija i Novi Zeland, učestvovaće 32 reprezentacije, u odnosu na 24 sa prethodnog šampionata u Francuskoj. Biće odigrano ukupno 64 utakmice tokom turnira.

Svetsko prvenstvo počinje 20. jula u Oklendu, a finale je na programu 20. avgusta u Sidneju. Titulu će braniti dvostruki uzastopni šampion, reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri