MESI ODBIO MILIJARDU: Sedmostruki osvajač "Zlatne lopte" doneo važnu odluku, supruga bila protiv Saudijske Arabije

Lionel Mesi je odlučio: igraće u Interu iz Majamija!

МЕСИ ОДБИО МИЛИЈАРДУ: Седмоструки освајач Златне лопте донео важну одлуку, супруга била против Саудијске Арабије

FOTO: Tanjug/AP

- Neću se vraćati u Barsu. Doneo sam odluku da idem u Majami. Nije još sto odsto rešeno, ali smo odlučili da nastavimo tamo. Želim da živim fudbal na drugi način posle osvajanja Svetskog prevnstva i nemogućnosti da se vratim u Barselonu – saopštio je sedmostruki osvajač "Zlatne lopte".

Dugo je Mesi većao gde će da nastavi karijeru. Tridesetpetogodišnji Argentinac je najpre bio blizu produžetka ugovora s Parižanima, ali vlasnici "svetaca" nisu želeli da popuste pred njegovim finansijskim zahtevima, tim pre što su izostali rezultati na sportskom terenu. Zviždali su mu i navijači, pa je rastanak bio neminovan.

Mnogo se govorilo o povratku u matičnu Barselonu, bio je u redovnom kontaktu sa trenerom Ćavijem, čak je i predsednik Barse Đoan Laporta pregovarao s Leovim ocem, ali nije vredelo. Ništa nije doprinela ni informacija da je Barsa dobila zeleno svetlo za angažman pošto je La Ligi predstavila plan izvodljivosti za registraciju novih igrača. U Barseloni ipak nisu mogli da sigurnošću da potvrde Mesiju da će ugovor biti sto odsto validan.  

Mislilo se posle toga da će prihvatiti astronomski ugovor Al Hilala od čak 1,2 milijarde evra za dve godine. Ali, Leo je odlučio da potpiše trogodišnji ugovor s klubom iz Majamija njegovog prijatelja Dejvida Bekama za samo 40 miliona evra po godini igranja.

Saznalo se da je protiv Saudijske Arabije najviše bila protiv fudbalerova supruga Antonela, koja baš nije bila oduševljena mogućnošću da porodica živi u toj zemlji, pre svega zbog školovanja njihovih troje dece, preneli su francuski mediji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju