BEZ NJIH NIJE HTEO U BEOGRAD: Barak Bahar poveo u Zvezdu dvojicu bitnih saradnika

Novosti online

19. 05. 2023. u 15:44

CRVENA zvezda će u narednu sezonu ući sa novim trenerom Barakom Baharom. Izraelac je sa crveno-belima potpisao ugovor do 2026. godine, a u Beograd ne dolazi sam.

БЕЗ ЊИХ НИЈЕ ХТЕО У БЕОГРАД: Барак Бахар повео у Звезду двојицу битних сарадника

Foto: EPA

Naime, kako prenosi tamošnji "Sport 5", ovaj 43-godišnji stručnjak je zahtevao da sa njim put prestonice Srbije krenu Gaj Sarfati i Gaj Vajsinger. Prvi pomenuti mu je bio pomoćnik u Makabiju iz Haife, dok je drugi trener golmana.

Bahar se oprostio od izraelskog kluba sa kojim je osvojio tri titule i igrao u grupnim fazama Lige konferencija i Lige šampiona.

- Iako odlazim iz kluba, ne znači da ću se razdvajati. Zajedno smo išli na jedno putovanje. Bile su to prelepe tri godine. Tri uzbudljive, nezaboravne godine. Hvala svima koji su bili deo ovog putovanja. Učinili ste da se osećam kao deo porodice - rekao je Bahar za sajt Makabija.

Nije mogao a da se ne zahvali navijačima ekipe sa "Sami Ofer" stadiona.

- Na kraju, hvala svima, svim navijačima, koji su nas gurali napred, koji su nas hrabrili, koji su bili sa nama u svim situacijama. Nemoguće je da zagrlim svakoga od vas, zato ću završiti jednom rečju, a to je ljubav - zaključio je Bahar.

Podsetimo, Izraelac će na klupi Zvezde naslediti Miloša Milojevića koji je osvojio titulu, a imaće priliku da dođe do trofeja i u Kupu Srbije.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DUPLIRALA PREDNOST: Ivanić se upisao u strelce

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna