SMATRAĆEMO IH NEPRIJATELJIMA KLUBA: OFK Beograd se oglasio saopštenjem koje će podići prašinu

Novosti online

14. 05. 2023. u 11:54

OFK Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju protiv Zemuna, a milionski auditorijum je zahvaljujući direktnom prenosu video čistu i zasluženu pobedu našeg kluba, ali i ogromnu pljačku koju su neuspešno pokušali da sprovedu glavni arbitar Srđan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije FSS Dejan Filipović, navodi se u saopštenju kluba sa Karaburme.

СМАТРАЋЕМО ИХ НЕПРИЈАТЕЉИМА КЛУБА: ОФК Београд се огласио саопштењем које ће подићи прашину

Foto: N. Paraušić

OFK Beograd je pobedom u Zemunu (1:0) preuzeo prvo mesto u Srpskoj ligi Beograd i napravio veliki korak prema plasmanu u Prvu ligu Srbije.

- Potpuno otvoreno i beskrupolozno su se stavili na stranu našeg rivala isključivši u 33. minutu igrača OFK Beograda zbog starta koji mnogi ne bi okarakterisali ni kao faul. Međutim Jovanović je u tom dueli video start za drugi žuti karton i naterao naš tim da sat vremena igra sa igračem manje, perfidno pomažući rivalu i u ostalom delu meča, ističe se u saopštenju.

- Međutim, videlo se da se OFK Beograd vraća na stare staze slave i da je ponovo igrački moćan jer smo bez većih problema izdržali sve što nam je Jovanović u dosluhu sa Filipovićem priredio i pokazali da smo najbolji, dodaju sa Karaburme.

- Mi ćemo nastaviti našu borbu za plasman u viši rang, a pomenuti dvojac ćemo ubuduće smatrati kao neprijatelje našeg kluba i tražićemo da snose žestoke posledice zbog otvorenog pokušaja otimačine, poručuju iz OFK Beograda.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)