VELIKA RADOST NA MARAKANI: Crvena zvezda obezbedila važne potpise - prebrinute brige od odbrane, preko ofanzivnog veznog do napadača

Novosti online

11. 05. 2023. u 16:24

Mladost je budućnost, a to je potvrdio i današnji događaj koji je održan u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ kada je devet mladih igrača Zvezdine fudbalske akademije potpisalo profesionalne ugovore, dok su dva fudbalera Omladinske škole FK Crvena zvezda produžila saradnju sa voljenim klubom.

ВЕЛИКА РАДОСТ НА МАРАКАНИ: Црвена звезда обезбедила важне потписе - пребринуте бриге од одбране, преко офанзивног везног до нападача

FOTO: FK Crvena zvezda

Ugovore su produžili: Luka Stojsavljević (2005, levi bek) i Nemanja Vidojević (2004, štoper).

Novi profesionalci kluba s Marakane su: Ivan Nikčević (2004, špic), Luka Sandulović (2004, krilni napadač), Luka Bubanja (2005, levi bek), Dušan Višnjić (2006, golman), Andrej Pavlović (2007, štoper), Đorđe Ranković (2007, krilo), Pavle Štulić (2008, ofanzivni vezni), Leon Ivanović (2008, levi bek), Đorđe Vranić (2008, štoper).

Mladim talentima Crvene zvezde se obratio predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Novi profesionalni fudbaleri FK Crvena zvezda / FOTO: FK Crvena zvezda

- Danas je veliki dan za decu koja potpisuju profesionalne ugovore, za njihove roditelje i najbliže članove porodice. Ovo je svečani trenutak, ali i težak početak ostvarivanja fudbalske karijere  i prvi korak koji su deca koja će danas potpisati ugovore zaslužila svojim radom i odnosom prema fudbalu kao sportu. Kako biste postali vrhunski fudbaleri, morate uložiti mnogo rada i truda. To je samo jedan segment cilja koji ste vi kao ljudi postavili, kao i vaši roditelji koji vas bezuslovno podržavaju. Drugi važan segment je, kako biste izrasli u ličnosti za primer je vaše obrazovanje. Bez toga nema uspešne karijere i u zabludi su svi oni koji misle da je samo igranje fudbala rešenje u životu. Retki su oni koji se mogu pohvaliti vrhunskom karijerom, a da se nisu ostvarili i u ovom drugom segmentu koji je jako bitan za život. Biće potreban naporan rad, o tome će vam više govoriti treneri, kao što su to i činili do sad. Moje je samo da upozorim roditelje, da od njihove dece sve zavisi, zato im se posvetite, jer će to biti najbolja investicija koju ćete u životu imati. Crvena zvezda želi da pruži šansu svakom momku koji ima cilj da na kraju završi u prvom timu našeg kluba, ali i dobre uslove za njihov razvoj. Fudbal je veoma prisutan u našoj zemlji, kao i u celom svetu i sva znanja koja se ovde steknu, ako se i primene u našem klubu, što je želja za svu decu koja potpišu ugovor ostvariće se cilj. Želim vam sreću, zdravlje i dalje usavršavanje. Neka vam je sa srećom prvi ugovor, a verujem da ćete ih u životu imati još mnogo – istakao je Svetozar Mijailović.

BONUS VIDEO: NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)