SAŠA OBRADOVIĆ JE ZBOG OVOGA NA FAJNAL FORU: Tarabići i Kremansko proročanstvo pomogli Srbinu (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2023. u 12:45

SRPSKI košarkaški trener, Saša Obradović, napravio je veliki uspeh. On je odveo Monako na Fajnal for Evrolige, a bivši strateg Crvene zvezde otkrio je jednu interesantnu priču.

САША ОБРАДОВИЋ ЈЕ ЗБОГ ОВОГА НА ФАЈНАЛ ФОРУ: Тарабићи и Креманско пророчанство помогли Србину (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@sasaobradovic69

Naime, on je prošlog leta posetio selo Kremna na Tari i kuću Tarabića koja je poznata po proročanstvima. Ovaj 54-godišnji stručnjak je tada poželeo da se plasira među četiri najbolje ekipe u Evropi, što se i desilo.

U brvnari, kao jedan od najzanimljivijih eksponata bila je izložena tzv. "Kosmička kugla" na koju je Saša Obradović stavio ruku.

Po predanju, to je jedan primerak od više miliona takvog kamenja koje je nekad davno zasulo Zemlju iz svemira. Kamen bi navodno trebalo da zrači energijom koja kod ljudi izaziva vidovitost.

- Ovo je vanzemaljskog porekla. Možeš da držiš... Koliko je rekao? Ima neko dejstvo - rekao je Obradović prijatelju koji je sve snimao.

Potom je uzeo papir i olovku i napisao želju.

- Pre godinu dana poželeh kod Tarabića Fajnal for. Papir je u levim rašljama od kamena... Da mi nađe neko.

Po Kremanskom proročanstvu Tarabići su navodno predvideli pronalazak televizije, dolazak telefona i telegrafa u Srbiju, smene na prestolu Srbije, propast Obrenovića, Prvi svetski rat, dolazak Karađorđevića na presto i krah, zatim njihov povratak u zemlju, pojavu Josipa Broza i njegovu vladavinu...

Podsetimo, Monako će u polufinalu Evrolige igrati protiv Olimpijakosa, dok će se u drugom meču sastati Barselona i Real Madrid. Fajnal for igra se u Kaunasu od 19. do 21. maja.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu