NESVAKIDAŠNJE, ALI... UPALILO JE! Evo kako je defanzivac Reala čuvao Holanda u spektakularnom meču Lige šampiona u Madridu (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2023. u 20:27

REAL Madrid i Mančester siti odigrali su nerešeno (1:1) u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona, a zanimljiv detalj zabeležen je tokom duela na "Santijago Bernabeuu".

НЕСВАКИДАШЊЕ, АЛИ... УПАЛИЛО ЈЕ! Ево како је дефанзивац Реала чувао Холанда у спектакуларном мечу Лиге шампиона у Мадриду (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Napadač "građana" Erling Holand nije odigrao dobar meč, a najzaslužniji za to bio je defanzivac "kraljevića", Antonio Ridiger koji je imao čudan način čuvara Norvežanina.

Naime, on je stopu je pratio strelca 51 gola ove sezone, bukvalno mu nije dao da diše. To je mnoge nasmejalo, ali najvažnije za tim Karla Ančelotija je to da je bilo učinkovito.

Koliko je reprezentativac Nemačke odradio dobar posao pokazuje podatak da je Holanda imao samo 21 dodir na utakmici, a Ederson, golman Sitija 29.

Podsetimo, u drugom polufinalu sastaju se Milan - Inter. Taj meč igra se večeras od 21 sat.

BONUS VIDEO: NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju