TRANSFER "BOMBA" ZA "BOMBOM": Veliki preokret! Ovo je istina o "novom klubu koji je odabrao Lionel Mesi"

Novosti online

09. 05. 2023. u 16:00

"BOMBA je odjeknula. Lionel Mesi je izabrao novi klub". Tim rečima je francuska novinska agencija "Frans pres" (AFP) najavila najvažniju fudbalsku vest dana, ali...

ТРАНСФЕР БОМБА ЗА БОМБОМ: Велики преокрет! Ово је истина о новом клубу који је одабрао Лионел Меси

Tanjug/AP

Podsetimo, Argentinac je, prema pisanju pomenute agencije, "završio posao i seli se u Saudijsku Arabiju".

AFP se pozivao na izvore bliske pregovorima u transferu, a Mesi je dogovor navodno postigao sa ekipom Al Hilal.

Navedeno je i da je postalo poznato koliko će Leo zarađivati - navodno se radi o sumi od 505 miliona dolara (460 miliona evra).

Britanski „Dejli mejl“ je otišao korak dalje, tvrdeći da se radi o daleko više novca, 522 miliona funti (600 miliona evra).

Međutim, iako se mašta ljubitelja fudbala rasplamsala posle ovih informacija, jer bi ponovo u borbi za prvenstvene bodove mogli da se bore slavni Argentinac i Kristijano Ronaldo koji je u Al Nasru, sve je demantovao Leov menadžer, njegov otac Horhe Mesi.

"Novosti" vam u celosti prenose njegovo saopštenje za javnost:

- Apsolutno nema ničeg vezanog za neki klub i sledeću sezonu. Odluka nikada neće ni biti doneta, sve dok Lionel ne završi šampionat sa PSŽ-om.

A onda, kada sezona bude gotova, biće vremena da se analiziraju ponude, pa da se donese odluka.

Uvek će postojati glasine, a mnogi koriste Lionelovo ime da podignu sebi popularnost, no istina je samo jedna i mogu da vas uverim da se ništa ne dešava (ne pregovara) ni sa kim.

Deluje mi ovo kao jedno nepoštovanje od strane medija, od kojih neki obmanjuju javnosti na svestan i nameran način, bez ikakvog dokaza za svoje tvrdnje, pokušavajući da u 'vesti' pretvore bilo koju zlonamernu glasinu, ili nešto što neko naručuje iz sopstvenih interesa. Morali bi oni da objasne zašto ne demantuju svoje tvrdnje, ali očigledno da ne žele da se istina pojavljuje u njihovim "vestima" - zaključio je otac Lionela Mesija.

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)