RUSIJA BRUJI I O VELIKOJ PREVARI! Žena ga zatekla u krevetu sa prijateljicom: "Igrala se s mojom decom, jela i pila kod mene"

Novosti online

09. 05. 2023. u 13:23

Golman Dinama iz Moskve Igor Leščuk našao se u žiži javnosti, ali ne zbog fudbala, već velikog skandala koji potresa njegov privatni život.

РУСИЈА БРУЈИ И О ВЕЛИКОЈ ПРЕВАРИ! Жена га затекла у кревету са пријатељицом: Играла се с мојом децом, јела и пила код мене

Foto: Instagram

Njegova dugogodišnja supruga Violeta, sa kojom ima dvoje dece, podnela je zahtev za razvod braka, pošto je golmana navodno zatekla u krevetu sa svojom prijateljicom!

Ogorčena Violeta je jasno poručila da se razvodi od Igora zbog preljube.

"Ako u prvi mah steknete utisak da je neka osoba "g*vno", to je u 90 odsto slučajeva tako. Slušajte svoju intuiciju. Suočila sam se sa situacijom koja mi je potpuno promenila život. Ćutala sam, bila uplašena i bilo me je sramota da pričam o tome", kaže Violeta i otkriva detalje:

"Zatvarala sam oči i bila naivna. Svi znaju o čemu pričam. Osoba koja se igrala sa mojom decom, jela i pila kod mene, upropastila mi je porodicu. Nema potrebe više bilo šta reći".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IGOR LESHCHUK (@leshchukk31)

Golman Dinama je potvrdio da se razvodi od supruge, ali nije želeo da iznosi detalje.

"Ne želim da pričam o svom privatnom životu. Ipak, zbog činjenice da ima ljudi koji iznose prljav veš i spominju moj razvod izmišljajući razloge - ovo moram da kažem. Mi smo već odavno u fazi razvoda. Odluka nije doneta zbog bilo koga drugog, već zbog nas. Nema tu nikakvog skandala", tvrdi Igor.

Inače, ruski golman je čitavu karijeru proveo u Dinamu iz Moskve, a nastupao je i za mlađe selekcije reprezentacije Rusije. Ove sezone imao je ulogu rezervnog čuvara mreže ruskog tima. Na 11 mečeva primio je 14 golova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IGOR LESHCHUK (@leshchukk31)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost