VOŽDOVAC I ZVEZDA ODLOŽENI: Utakmica će biti pomerena za ponedeljak zbog dana žalosti

Novosti online

05. 05. 2023. u 15:35

Zajednica fudbalske Superlige Srbije saopštila je danas da će utakmica 34. kola SLS, odnosno četvrtog kola plej-ofa između Voždovca i Crvene zvezde biti odigrana u ponedeljak, osmog maja, od 19 sati.

ВОЖДОВАЦ И ЗВЕЗДА ОДЛОЖЕНИ: Утакмица ће бити померена за понедељак због дана жалости

FOTO: FK Crvena zvezda

Utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u nedelju, sedmog maja, od 17.30 sati na stadionu Voždovca. Ovaj meč je pomeren zbog trodnevne žalosti u Srbiji, koja traje od danas do nedelje.

U ponedeljak će biti odigrana i preostala tri meča plej-ofa 34. kola SLS. Radnički će od 16 sati u Kragujevcu dočekati TSC, a dva časa kasnije u Beogradu se sastaju Čukarički i Vojvodina. Od 20 sati na stadionu u Humskoj će igrati Partizan i Novi Pazar.

U nedelju će biti odigrana dva meča plej-auta. Mladost će u Novom Sadu od 15.30 časova igrati sa Spartakom, a četiri sata kasnije Javor će u Ivanjici dočekati Kolubaru. U utorak su na programu mečevi Mladost (L) - Radnik i Napredak - Radnički (N). Oba meča počinju u 18.15 sati.

BONUS VIDEO: "PERFEKTNO!" Igor Duljaj oduševljen igračima Partizana posle meča sa drugoplasiranim TSC-om

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)