ALEKS VIGO JE PLAKAO KAO KIŠA: Crvena zvezda uradila nešto neverovatno za rođendan Argentinca

A. I.

29. 04. 2023. u 10:05

FUDBALER Crvene zvezde Aleks Vigo u petak, 28. aprila napunio je 24. godine, a klub mu je tim povodom priredio prelepo iznenađenje.

АЛЕКС ВИГО ЈЕ ПЛАКАО КАО КИША: Црвена звезда урадила нешто невероватно за рођендан Аргентинца

FOTO: Printskrin/FK Crvena zvezda/Jutjub

Pored standardne torte i čestitki koje je dobio od saigrača, ovoga puta Argentincu su članovi porodice snimili video poruke koje su ga dovele do suza.

- Od mojih saigrača prvo mi je Azarov čestitao. Sestra bliznakinja i moja braća prvi su članovi porodice koji su mi čestitali. Danas ću pričati sa porodicom. Malo je tužno, danas sam srećan iz razloga što su mi igrači omogućili da provedem divan dan. U mom slučaju okupi se cela porodica. Proslavimo svi zajedno. Ručamo pečenje, to je tradicija za rođendan.

Iz Crvene zvezde su Aleksa Viga iznenadili, pokazali su mu video poruke u kojima otac i sestra čestitaju rođendan, a njega je to dovelo do suza.

- Ćao sine dragi, kako si? Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje, uvek idi napred i uskoro se vidimo, rekao je Vigov otac

- Zdravo bato, srećan rođendan, želim ti da ga provedeš lepo iako nismo zajedno divimo ti se i volimo te, rekla je Vigova sestra bliznakinja. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)