ZVEZDA DOBIJA POJAČANJA: Otkrivene tri želje Baraka Bahara

Novosti online

21. 04. 2023. u 09:25

Nema mnogo dilema, Barak Bahar će biti novi šef struke Crvene zvezde, izraelski mediji govore već neko vreme o tome i očekujte ga uskoro u Beogradu, a sve bi moglo da se obelodani kada oba tima osvoje titulu u svojim državama.

ЗВЕЗДА ДОБИЈА ПОЈАЧАЊА: Откривене три жеље Барака Бахара

FOTO: M. Vukadinović

Makabi još uvek ne traži trenera, neće to učiniti sve dok matematički ne osvoje titulu, a ističe se u klubu da se ima dovoljno vremena. 

Sa druge strane Bahar je obećao da neće slabiti Makabi Haifu odvođenjem igrača, što znači da Pjero najverovatnije neće u redove crveno-belih, ali ima izraelski trener svog miljenika koji više nije član Haife. 

Foto: EPA

 

U pitanju je Neta Lavi, zadnji vezni (26), izraelski reprezentativac (debitovao upravo protiv Srbije 2016. godine), momak koji je nastupao za Haifu do januara meseca, a potom je otišao u Gamba Osaku. 

Bahar će pokušati da ga dovede u redove Crvene zvezde koja je, po njegovom mišljenju, slabija upravo na pomenutoj poziciji. 

Neta Lavi ima izuzetan udarac desnom nogom i bio bi od velike pomoći na "Marakani".

Pored Izraelca još dva imena se nalaze na Baharovom spisku, a to su Bogdan Planić i Entoni Nvakam.

Planić je sada u Šabab Al Ahliju, klubu koji je u Dubaiju i ne bi imao ništa protiv da se vrati u Zvezdu. On je za srpski klub nastupao u sezoni 2014/15, iako je odigrao samo šest utakmica. Igrao je za Makabi Haifu i bio je deo ekipe koja je eliminisala Crvenu zvezdu na putu ka Ligi šampiona.

Treći igrač na listi je nigerijski krilni napadač Nvakame koji je upravo danas, 21. aprila, proslavio 34. rođendan. Bahar ga poznaje iz Izraela, jer je igrao za Hapoel Rananu i Hapoel Berševu, a trenutno je član Al-Fejhe, kluba iz Saudijske Arabije, za koji igraju Milan Pavkov i Vladimir Stojković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)