POKRENUTA ISTRAGA PROTIV TRENERA PSŽ-A: Galtije u problemu zbog zbog sumnje za diskriminaciju na osnovu rase ili pripadnosti nekoj veri

Novosti online

14. 04. 2023. u 16:22

Javno tužilaštvo u Nici sopštilo je danas je otvorilo istragu protiv trenera Pari Sen Žermena Kristofa Galtijea zbog sumnje za diskriminaciju na osnovu rase ili pripadnosti nekoj veri dok je vodio Nicu, prenosi Sportklub.

ПОКРЕНУТА ИСТРАГА ПРОТИВ ТРЕНЕРА ПСЖ-А: Галтије у проблему због због сумње за дискриминацију на основу расе или припадности некој вери

FOTO: Tanjug/AP

Čelnici fudbalskog kluba Pari Sen Žermen pokrenuli su ranije internu istragu zbog navoda da je njihov trener Kristof Galtije imao rasističke komentare dok je bio trener Nice.

Navodno se Galtije, dok je bio u Nici, žalio na to da ima previše crnaca i muslimana u timu, kao i da je njegov usvojeni sin, koji mu je i agent, imao rasističke izjave na račun tamnoputih igrača i onih koji su islamske veroispovesti.

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!