MISLIMO SAMO NA POBEDU : Radoslav Batak, trener Vojvodine pred utakmicu sa Novim Pazarom

Novosti online

10. 04. 2023. u 18:32

Fudbaleri Vojvodine u utorak, 11. aprila, na „Karađorđu“ dočekuju Novi Pazar u poslednjem kolu prvenstva pred plej-of, u utakmici, koja će, kako ističe trener Radoslav Batak, biti veoma zahtevna za njegove izabranike.

МИСЛИМО САМО НА ПОБЕДУ : Радослав Батак, тренер Војводине пред утакмицу са Новим Пазаром

S.B.

Novosađani, s obzirom na činjenicu da im je klupski cilj izlazak na evropsku scenu, u svakom duelu idu na pobedu.

– Novi Pazar je kvalitetna ekipa, koja je na korak iza nas, i koja je vezala dve pobede- kaže Batak.- Dobro su selektirana i disciplinovana ekipa, igraju direktan fudbal, sa tranzicijom i veoma su opasni u poslednjoj trećini terena, gde ne komplikuju mnogo i napade brzo završavaju udarcem na gol. Međutim, na našem terenu i pred našim navijačima interesuju nas samo tri boda. Jer, želimo da se mirno pripremimo za plej-of. Naravno, mislimo samo na pobedu uz podršku naših navijača.

Strateg Novosađana neće moći da računa na „požutele“ Zukića i Traorea, koji su prinuđeni da odrade „karton pauzu“ a problem je i ozleda Topića koji kuburi sa bolovima u kolenu.

- Videćemo sa lekarskim timom koliko je Topić spreman. U ekipu se vraća Vitas, na njega možemo da računamo, Kabić takođe trenira, ali mu je potrebno još nedelju do dve da se spremi za intenzitet utakmice. Svi ostali su spremni i motivisani i znaju šta nas očekuje. Svaki igrač je bitan i mi tako vodimo tim od kako smo došli, jer znamo da će biti i povreda i suspenzija – kaže Batak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!