ČEMU OVO? Srbima oduzeta zastava posvećena Kosmetu! Ovo "baca mrlju" na duel Crna Gora - Srbija

Novosti online

28. 03. 2023. u 18:14

FUDBALSKA reprezentacija Srbije prethodnog dana došla je do trijumfa nad nacionalnom selekcijom Crne Gore u okviru kvalifikacija za Euro 2024.

ЧЕМУ ОВО? Србима одузета застава посвећена Космету! Ово баца мрљу на дуел Црна Гора - Србија

FOTO: Ataimages

Meč je protekao praktično bez incidenata, osim informacije koja je isplivala da su crnogorski eksremisiti vređali sopstvenog golmana zbog rukavicama sa motivom srpske trobojke.

Međutim, "mrlju" na meč Crna Gora - Srbija bacio je i još jedan detalj koj ije tek danas isplivao. Naime kako "Kurir" javlja jedna grupa navijača je ostala bez zastave uz obrazloženje da nije dozvoljeno da je unesu.

U pitanju je zastava na kojoj je poruka "Nema predaje" ispisana na teritoriji Kosova i Metohije koja je obojena u boje srpske zastave.

FOTO: Tviter/Kosovan Fudbal

Nekoliko takvih je moglo da se vidi i na tribini, ali su navijači uspeli da se snađu i da zastave sakriju od redara koji su radili pretres.

Pomenuta grupa od nekoliko navijača je dobila uverenje da će nakon utakmice moći da preuzme svoju zastavu, ali to joj nije omogućeno, a nakon insistiranja da je dobiju nazad policija je reagovala i naredila im da se udalje od stadiona.

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!