MLADI IGRAČ NAPUSTIO ENGLESKU REPREZENTACIJU ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Foden operisao slepo crevo

Z. Ćorović

27. 03. 2023. u 22:30

BIO je najavljen da će igrati za Engleze protiv Ukrajine, ali je na kraju ovaj meč odgledao iz bolničkog kreveta. Ofanzivni vezista Mančester sitija Fil Foden (22) je zbog jakih bolova na treningu hitno napustio kamp "Albiona" da bi ubrzo završio na operaciji slepog creva.

МЛАДИ ИГРАЧ НАПУСТИО ЕНГЛЕСКУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ ЗБОГ ЗДРАВСТВЕНИХ ПРОБЛЕМА: Фоден оперисао слепо црево

FOTO: AP

Nekoliko dana ranije, u četvrtak, Foden je odigrao 20 minuta u velikom trijumfu Engleza nad Italijom (2:1) u Napulju. Drugi trijumf Engleza u kvalifikacijama za EP, nad Uktajinom (2:0), ispratio je kao rekovalescent.

Iako lekari još nisu objavili koliko će pauzirati, izvesno je da mladi igrač neće moći da nastupi za Siti u subotnjem derbiju sa Liverpulom. Ove sezone, Foden je za Gvardiolin tim odigrao 36 mečeva na kojima je postigao 11 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024