ZAMENIK BEJLA U TIMU VELSA PRED HRVATSKU: ''Modrić sve učini da fudbal izgleda jednostavno, on mi je inspiracija''

Novosti online

23. 03. 2023. u 19:17

Reprezentacija Hrvatske dočekaće Vels na Poljudu u subotu sa početkom od 20:45. Mladi fudbaler Velsa Oli Kuper, ima samo reči hvale za najboljeg igrača ''kockastih'' Luku Modrića.

ЗАМЕНИК БЕЈЛА У ТИМУ ВЕЛСА ПРЕД ХРВАТСКУ: Модрић све учини да фудбал изгледа једноставно, он ми је инспирација

FOTO: EPA

Smena generacija u reprezentaciji Velsa polako dolazi, penzionisali su se Džo Alen i Geret Bejl, dvojica velikana velškog fudbala. Jedan od igrača na koje se itekako računa u budućnosti je Oli Kuper, fudbaler Svonsija, koji trenutno nastupa u engleskom Čempionšipu. Kuper bi mogao da debituje upravo protiv Hrvatske, i to protiv igrača kojem se divi - Luke Modrića. 

- Modrić nekako učini da igra izgleda vrlo jednostavno. On diktira ritam utakmice, neverovatan je igrač i stvarno mi je inspiracija. Nije fizički dominantan, ali definitivno je u velikoj meri prisutan na terenu. Ako dobijem šansu da igram protiv Modrića i Kovačića, moram da pokažem sve što mogu. Bilo bi neverovatno igrati protiv njih dvojice - prenose Kuperove reči britanski mediji.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)