PRVI PUT U ISTORIJI: Čak šestoro srpskih arbitara na jednom meču

Novosti online

23. 03. 2023. u 17:00

NEDELjA će biti istorijski dan za fudbalske sudije u Srbiji. Čak šestoro naših arbitara činiće kompletan sudijski tim na jednoj međunarodnoj utakmici, još iz vremena kada je uveden i VAR sistem.

ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ: Чак шесторо српских арбитара на једном мечу

Novak Simović foto: M.Vukadinović

Kvalifikacionu utakmicu  Kazahstan – Danska u nedelju u Astani sudiće Novak Simović, uz pomoć Nikole Đorovića i Miloša Simovića, četvrti arbitar biće Lazar Lukić, a mesta u VAR sobi rezervisana su za Momčila Markovića i Jelenu Cvetković.

Celokupan sudijski tim delegirala je Sudijska komisija UEFA. Zanimljivo, u martovskom ciklusu kvalifikacija za EURO 2024, uz Srđana Jovanovića, samo će Novak Simović deliti pravdu nacionalnim selekcijama. Podsetimo, Jovanovića u četvrtak veče očekuje veliki derbi prvog kola, između Italije i Engleske, na napuljskom stadionu “Dijego Armando Maradona”.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima