MESI IZAZVAO HISTERIJU: Argentinac postao božanstvo "gaučosa", neverovatna pomama za kraljem fudbala

Z. Ćorović

21. 03. 2023. u 18:22

MESIMANIJA ponovo trese Argentinu. Kada im je u decembru prošle godine doneo titulu svetskog prvaka u Kataru, Leo Mesi je postao pravo fudbalsko božanstvo za svoje zemljake. Sve više taj status podseća na Maradonin, u njegovim najboljim godinama.

МЕСИ ИЗАЗВАО ХИСТЕРИЈУ: Аргентинац постао божанство гаучоса, невероватна помама за краљем фудбала

Foto AP

Mesi se vratio kući jer Argentinu u petak (01.00 po našem vremenu) čeka prijateljski meč sa Panamom. Pravu histeriju najbolji igrač planete je izazvao kada je "provaljeno" da je otišao sa prijateljima na večeru u jedan restoran. Za tili čas stvorio se pravi stampedo, navijači su sa svih strana pohrlili da ga vide, pozdrave, dodirnu...

Policija je morala da reaguje i prokrči put kako bi se ljubimac nacije bezbedno izvukao iz čitave gungule. Mesi je pozdravio okupljenu masu sa osmehom na licu, u neverici šta ga je snašlo.

Prava "ludnica" se stvorila i oko pomenute utakmice sa Panamom, koja će se igrati na stadionu "Monumental". Za ulaznice je apliciralo milion i po ljudi, iako je kapacitet River Plejtovopg zdanja 83.000 mesta. Takođe, više od 60.000 navijača kupilo je karte samo da bi prisustvovali treningu "gaučosa". U ovom periodu, Argentinci će posle Paname ugostiti i Kurakao, 28. marta u gradu Santjagu del Esteru.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna