OTKAZI KRSTAJIĆU: Sve više povređenih fudbalera u selekciji Bugarske

S. O.

20. 03. 2023. u 20:10

MLADEN Krstajić, selektor fudbelske reprezentacije Bugarske nalazi se u silnim problemima pred dva vrlo važna meča na startu kvalifikacija za EP 2024. protiv Crne Gore u petak, i tri dana kasnije protiv Mađarske. Podsetimo, Bugari su u grupi još sa Srbijom i Litvanijom.

ОТКАЗИ КРСТАЈИЋУ: Све више повређених фудбалера у селекцији Бугарске

FOTO: M. Vukadinović

Naime, nekadašnji trner Partizana i selektor "orlova" poslednjih dana dobio je otkaze četvorica igrača, koji su mu poručili da neće moći da se odazovu prvoj prozivci. Posle Dominika Jankova, Dima Krasteva i Ilijana Stefanova, sa inicijalnog spiska odjavio se i Anton Nedjalkov. Defanzivac Ludogoreca je prijavio povredu pete iz utakmice sa Hebarom u Pazardžiku. Krstajić je umesto povređenih igrača naknadno pozvao Hristijana Petrova i Stanislava Šopova, a moguće je da će se još neko naći na spisku.

Inače, novo lice u Krstajićevom stručnom štabu je kondicicioni trener Marko Stojanović, njegov saradnik iz nacionalnog tima Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega