BOSANAC SE OBRUŠIO NA IGRAČE: "Ovo nije Bajern!" Hasan Salihamidžić razočaran motivisanošću i mentalitetom svojih igrača

Tanjug

20. 03. 2023. u 15:14

SPORTSKI direktor Bajerna Hasan Salihamidžić kritikovao je fudbalere minhenskog kluba posle poraza od Bajera iz Leverkuzena u 25. kolu Bundeslige, prenose nemački mediji.

БОСАНАЦ СЕ ОБРУШИО НА ИГРАЧЕ: Ово није Бајерн! Хасан Салихамиџић разочаран мотивисаношћу и менталитетом својих играча

Foto: EPA

Bajern je posle sinoćnjeg poraza u Leverkuzenu, pao na drugo mesto na tabeli Bundeslige sa bodom manje od prvoplasirane Borusije iz Dortmunda.

- Ovo nije Bajern. Ovakvo nešto se retko viđa. Promašili smo sve što smo mogli. Sve nam je nedostajalo. Dozvolili smo da nas pretrči ekipa koja je igrala utakmicu u četvrtak i pobedila. Bili smo inferiorni u svakom aspektu - rekao je Salihamidžić.

On je priznao da je tim iz Leverkuzena bio bolji u svim segmentima.

- Retko sam doživeo toliko malo motiva, mentaliteta, malo duela. Ova ekipa je toliko dobra kada ima pravi mentalitet od početka, ali nije dobra kada igra kao što je sada i kada je lenja i misli da može da uradi sve uz kvalitet igre. Jednostavno ne može - istakao je sportski direktor Bajerna.

Bajern će u narednom kolu Bundeslige na svom terenu dočekati Borusiju iz Dortmunda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!