KAKAV GOSPODSKI POTEZ REALA: Pustili himnu tuđeg kluba sa svog razglasa

Novosti online

16. 03. 2023. u 16:50

KAŽU da je Real Madrid najveći klub na svetu. Što zbog pogleda u vitrine trofejne sale na stadionu "Santjago Bernabeu", što zbog broja navijača širom planete. Ipak, događaj od srede uveče ulazi u anale ovog kluba, ali i Liverpula. Gosti iz Engleske su izgubili i revanš (1:0), kao i prvi meč u na svom terenu (5:2), ispali su iz osmine finala Lige šampiona, Real je otišao u četvrtfinale, ali posle meča se sa razglasa začula - himna Liverpula. Putpuno neočekivano!

КАКАВ ГОСПОДСКИ ПОТЕЗ РЕАЛА: Пустили химну туђег клуба са свог разгласа

FOTO: Tanjug/AP

Legendarne reči himne "crvenih" i dobro poznat refren "You’ll never walk alone" iznenadio je oko 2.000 navijača sa Ostrva, ali i sve gledaoce TV prenosa. Ubrzo posle meča, oglasio se i sportski direktor Reala, legenadarni bivpi igral Emilio Butragenji i objasnio sve:

– Oni su pred prvi meč u Liverpulu napravili veliki gest prema nedavno preminuloj legendi Amansiju i pokazali su da su veliki klub. Želeli smo da se odužimo i oni su znali da cene ovaj potez. Klubovi ovog ranga ovakvim detaljima pokazuju svoju veličinu – rekao je Butragenjo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!