BAJERN MELJE OVE SEZONE U LIGI ŠAMPIONA: Maksimalni Bavarci, osasm od osam

Z. Ćorović

09. 03. 2023. u 00:18

FUDBALSKA mašina koja melje – Bajern je ove sezone ostvario svih osam pobeda u Ligi šampiona, šest u grupi i sada dve u osmini finala kada je „počistio“ Pari Sen Žermen u oba meča, 1:0, 2:0.

БАЈЕРН МЕЉЕ ОВЕ СЕЗОНЕ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Максимални Баварци, осасм од осам

FOTO: Tanjug/AP

- U prvoj utakmici nismo baš na terenu najbolje radili ono o čemu smo razgovarali pred duela. Ostavljali smo previše prostora. Sada smo se veoma dobro branili u drugom poluvremenu. Bili smo na lopti, bili smo opasni kada smo napadali i mislim da smo zasluženo pobedili - rekao je posle meča sa Parižanima Julijan Nagelsman, trener Bavaraca.

Zanimljivo je i to  da nemački velikan nije primio gol na sedam od tih osam mečeva u elitnom takmičenju. Takođe, Bajernu je ovo 21. četvrtfinale Lige šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)