RASTANAK SE PRIMAKAO: U Madridu sve glasnije pričaju o odlasku velikog igrača

Novosti online

08. 03. 2023. u 11:04

REAL Madrid "kleca" ove sezone, Barselona je sve dalje na vrhu tabele španskog prvenstva, a iz Madrida stižu loše vesti za sve navijače "kraljevskog kluba". Glavna tema tamošnjih medija je hrvatski internacionalac i jedan od najboljih igrača ekipe Karla Ančelotija, Luka Modrić.

РАСТАНАК СЕ ПРИМАКАО: У Мадриду све гласније причају о одласку великог играча

Foto AP

Glavni razlog je što najveći klub na svietu svom 37-godišnjem igraču još nije ponudio novi ugovor, a Modrićev sa Realom ističe u junu ove godine. Španski mediji od juče bruje o tome da su Madriđani voljni da posle ukupno 11 godina puste Modrića da ode iz kluba, a kao najveći razlog se navodi podatak da će sjajni organizator igre tada već imati 38 godina. Procena čelnika Reala je da Kamavinga, Čuameni, Sebaljos ili Valverde mogu dostojno da zamene Modrića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024