VELIKO POJAČANJE: Srpski as pojačava klub iz Švedske

Novosti online

08. 03. 2023. u 10:54

AUSTRALIJSKA epizoda je izgleda završena za Aleksandra Prijovića. Nekadašnji reprezentativac Srbije, čovek koji je svojim golom pre šest godina overio plasman "orlova" na Mundijal u Rusiju, u vreme kada ih je sa klupe vodio Slavoljub Muslin, odlučio je da se vrati u Evropu.

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ: Српски ас појачава клуб из Шведске

Foto: EPA-EFE/STR

 Prijović je na 27 utakmica prošle sezone u Australiji postigao 13 golova uz šest asistencija za Vestern junajted. Ove sezone je kuburio sa povredama, pa je na 11 utakmica postigao četiri gola.

Za srpskog centarfora zainteresovan je tamošnji šampion Haken. Švedski mediji pišu da su pregovori u toku i da je srpski napadač spreman da se vrati u Evropu. Čak mu ni Vestern junajted ne pravi problem. Sad je ostalo da se dve strane dogovore oko novca. Hakenu je Aleksandar Prijović potreban pred početak nove sezone, ali i na leto kada ovaj klub čekaju istorijske kvalifikacije za Ligu šampiona.

Inače, Prijović je već igrao u Švedskoj. Nosio je dres Đurgardena za koji je na 30 utakmica postigao 10 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)