"DŽAJIĆ MI JE KAO OTAC, A VIDIĆ IDOL": Bivši fudbaler Crvene zvezde ne zna šta da radi

Novosti online

07. 03. 2023. u 09:17

Dragan Džajić i Nemanja Vidić kandidati su za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Njih dvojica i zvanično su pričali o svom planu i programu.

ЏАЈИЋ МИ ЈЕ КАО ОТАЦ, А ВИДИЋ ИДОЛ: Бивши фудбалер Црвене звезде не зна шта да ради

FOTO: N. Skenderija

Pratio je njihovo izlaganje i bivši fudbaler Crvene zvezde Mamadu Mbođ (30), koji se oglasio na društvenim mrežama tim povodom.

Mbođ, koji je igrao za Crvenu zvezdu pre devet godina, kaže kako doživljava jednog i drugog, Džajića i Vidića, iako je Senegalac relativno kratko igrao u našoj zemlji.

- Dragan Džajić mi je kao otac, Nemanja Vidić je moj idol, ne znam šta da radim sada, ali najvažniji je napredak srpskog fudbala, neka pobedi najbolji - napisao je Mbođ.

Predsedničko mesto u Fudbalskom savezu Srbije upražnjeno je od marta 2021. kada ga je napustio Slaviša Kokeza. Od tada do sada je Marko Pantelić, pa Nenad Bjeković bio na funkciji vršioca dužnosti predsednika Saveza, ali predsednik još nije izabran.

BONUS VIDEO: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)