KAKAV MALER ZA PARIŽANE: Teška povreda važnog igrača

Novosti online

27. 02. 2023. u 12:00

NAVIJAČI Pari Sen Žermena konačno imaju razloga za iskreno slavlje jer je njihov tim sinoć savladao Olimpik u velikom derbiju u Marselju. Ali, iz ambulante na "Parku prinčeva" su stigle uznemirujuće vesti. "Sveci" su posle ubedljivog slavlja od 3:0 saznali da će na duži period ekipa ostati bez važnog igrača.

КАКАВ МАЛЕР ЗА ПАРИЖАНЕ: Тешка повреда важног играча

Profimedia

Već u 15. minutu utakmice na stadionu "Velodrom" se povredio levi bek Pesnel Kimpembe. Bez ikakvog duela sa suparničkim fudbalerom, on se samo srušio na zemlju i jaukao je zbog jakih bolova. Ispostavilo se ubrzo da je Kimpembe obnovio povredu Ahilove tetive zbog koje je već pauzirao tri meseca. Prema prvim procenama lekara, njemu sada sledi pauza od čak četiri meseca, što praktično znači da je ova sezona za njega, u stvari, nažalost, završena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)