VLAHOVIĆ SE NUDIO REAL MADRIDU: Kraljevski klub ekspresno odgovorio...

Novosti online

31. 01. 2023. u 13:09

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović proživljava teške dane u Juventusu. Rezultati su ispod očekivanja, a klub je na sve to "dosolio" finansijskim malverzacijama takvim da je usledila kazna oduzimanja 15 bodova.

ВЛАХОВИЋ СЕ НУДИО РЕАЛ МАДРИДУ: Краљевски клуб експресно одговорио...

Foto: Profimedia

Srbin ima želju da se bori za trofeje na najvećem nivou, da daje golove, a tako nešto u "staroj dami" je skoro nemoguće, s obzirom na defanzivan stil trenera Maksa Alegrija, ali i celog strukturnog rasula u klubu.

Kako pišu španski mediji, Vlahović je zamolio agente da ponude njegove usluge Real Madridu u samom finišu ovog prelaznog roka. I to baš u trenutku kada je Real počeo da se muči sa golovima jer ima u samom špicu samo Karima Benzemu, a Marijano Dijas je precrtan.

Vlahović je bio na radaru kraljevskog kluba još dok je bio u Fiorentini, ali ga je put odveo u Torino za 81 milion evra, s tim da neće još dugo potrajati taj period jer su obe strane nezadovoljne.

Ipak, u ovom trenutku Real nema nameru da se pojačava, već da sačeka leto kada bi mogao da razmisli o Vlahoviću. Do tada će srpski golgeter morati da se strpi jer je ranije i Arsenal odustao od njegovog angažovanja s obzirom na to da je Edi Nketija počeo da se nameće u odsustvu povređenog Gabrijela Žezusa.

Naš centarfor moraće još da čeka na novi transfer. Izvesno je da će se desiti na leto jer je Juventusu potreban novac, a Dušanu pravi sportski izazov.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA:U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije