KRISTIJANO RONALDO PREDVODI ARAPE PROTIV MESIJA: Portugalac kapiten Ol star tima Rijada koji će ugostiti Pari Sen Žermen

Novosti online

16. 01. 2023. u 16:41

PORTUGALAC Kristijano Ronaldo biće kapiten "Ol star" tima Rijada, koji će biti sastavljen od fudbalera Al Nasra i Al Hilala, koji će 19. januara igrati u Rijadu protiv Pari Sen Žermena, prenose lokalni mediji.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ПРЕДВОДИ АРАПЕ ПРОТИВ МЕСИЈА: Португалац капитен Ол стар тима Ријада који ће угостити Пари Сен Жермен

FOTO: EPA

Ronaldo je uoči Nove godine potpisao ugovor sa Al Nasrom do juna 2025. godine, ali još nije debitovao za klub iz Saudijske Arabije. On će zvanično debitovati za Al Nasr 22. januara na meču protiv Al Itifaka u 14. kolu profesionalne lige Saudijske Arabije. Portugalac će se za tri dana predstaviti navijačima u ovoj zemlji.

Lokalni mediji su objavili da će Portugalac nositi kapitensku traku zajedničkog tima, a ovo će biti nova prilika Portugalcu za duel sa najboljim fudbalerom Pari Sen Žermena Lionelom Mesijem.

PSŽ će tokom nedelje boraviti u Kataru i Saudijskoj Arabiji.

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg fudbalskog stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić