REAL RAZBIJEN U PARAMPARČAD! Barselona pobedom u El Klasiku do Superkupa Španije: Gavi stigao Johana Krojfa

Novosti online

15. 01. 2023. u 21:55

FUDBALERI Barselona ubedljivim trijumfom savladali su madridski Real u Superkupu Španije. Meč je odigran u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji, a konačan rezultat bio je 3:1 u korist Katalonaca.

РЕАЛ РАЗБИЈЕН У ПАРАМПАРЧАД! Барселона победом у Ел Класику до Суперкупа Шпаније: Гави стигао Јохана Кројфа

FOTO: AP/Tanjug

Izabranici Ćavija Ernandeza su pokazali mnogo više od ljutog rivala, i nadigrali su kraljeviće u svakom segmentu igre, i to tokom gotovo svih 90. minuta.

Dobra igra Blaugrane nagrađena je sa dva gola već u prvom poluvremenu. Igao se 33. minut kada je Tibo Kurtoa prvi put kapitulirao, strelac Gabi, za po svemu viđenom do tada zasluženo vođstvo Katalonaca. Snimak gola možete videti klikom OVDE.

Naredni pogodak bio je delo Roberta Levandovskog, koji je postigao jedan od lakših golova u karijeri nakon prethodno sjajno odigrane akcije.

FOTO: AP/Tanjug

 

Anćeloti je povukao visoko svoju zadnju liniju, a kazna je stigla. Gavi je dobio savršenu loptu u prostor te je uposlio Poljaka koji rutinski trese mrežu. Gol pogledajte klikom OVDE.

Barselona je i u nastavku kontrolisala dešavanja, nije dozvolila niti jednu priliku velikom rivalu, a Gavi nakon što je već imao gol i asistenciju na svom kontu, dolazi i do još jedne asistencije.

FOTO: AP/Tanjug

Bilo je to u  69. minutu, kada je talentovani Španac fenomenalno sa boka uposlio svog mladog kolegu, Pedrija, koji rešava pitanje pobednika ovog meča. Snimak gola možete videti klikom OVDE.

Gavi je tako postao prvi igrač od legendarnog Johana Krojfa, koji je na jednog utakmici Superkupa došao do ovakvog učinka i učestvovao u tri gola svog tima.

Konačan rezultat, praktično poslednjim dodirom lopte postavio je Karim Benzema u 93. minutu.  

Ova dva rivala, ponovo će ukrstiti koplja u El Klasiku, ali prvenstvnom, i to u drugoj polovini marta meseca 2023. godine. 

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)