VELIKI KORAK U BORBI ZA TITULU: Arsenal pobedio u londonskom derbiju

Č. V.

15. 01. 2023. u 19:53

ARSENAL je nastavio sa dobrim igrama u Premijer ligi. "Tobdžije" su u londonskom derbiju savladale Totenhem sa 0:2 i načinili važan korak u borbi za titulu.

ВЕЛИКИ КОРАК У БОРБИ ЗА ТИТУЛУ: Арсенал победио у лондонском дербију

FOTO: AP/Tanjug

Odmah su izabranici Mikela Artete krenuli po vođstvo i do njega su došli posle 14 minuta igre kada je Ugo Loris zatresao sopstvenu mrežu. Bio je to prvi autogol Francuza u karijeri u nejelitnijem rangu engleskog fudbala.

Nastavio je Arsenal isto da igra i nagrađen je novim pogotkom. Martin Odegard je u 36. minutu raspalio po lopti sa nekih 20 metara i to je bilo neodbranjivo za kapitena "pevaca".

Igrači koje sa klupe predvodi Antonio Konte su izašli dosta agilnije na teren u drugom poluvremenu, stvorili su dve odlične prilike preko Harija Kejna i Rajana Sesenjona, ali u oba navrata je odlično intervenisao Aron Ramsdejl.

Ipak, do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, pa je Arsenal stigao do 15 pobede u Premijer ligi.

"Tobdžije" su i dalje prve na tabeli sa 47 bodova, osam više od prvog pratioca Mančester sitija. Totenhem je peti sa 33 boda.

 

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!