VELIKI UDARCI ZA FRANCUSKI FUDBAL: Nakon Benzeme, penzionisao se još jedan startni član reprezentacije

Novosti online

10. 01. 2023. u 09:13

Nakon penzionisanja Karima Benzeme, francuski fudbalski savez i Ugo Ljoris saopštili su da je golman Totenhema završio reprezentativnu karijeru.

ВЕЛИКИ УДАРЦИ ЗА ФРАНЦУСКИ ФУДБАЛ: Након Бенземе, пензионисао се још један стартни члан репрезентације

FOTO: AP/Tanjug

- Nije lako ovo najaviti, ali posle 14 godina nošenja dresa, koji sam nosio sa velikim zadovoljstvom i ponosom, i sa osećajem dužnosti i odgovornosti, verujem da sam stigao do kraja - rekao je Ljoris.

Ljoris je debitovao za ''Trikolore'' još davne 2008. godine protiv Urugvaja u prijateljskoj utakmici. Od tada do završetka njegove karijere, dres nacionalnog tima je nosio 145 puta, a to ga čini igračem sa najviše nastupa u istoriji francuske fudbalske reprezentacije.

Zlato je osvojio 2018. godine na Mundijalu u Rusiji i u Ligi nacija 2021. godine, a dva puta je osvajao i srebrnu medalju, na Svetskom prvenstvo u Kataru 2022. i na Evropskom prvenstvu 2016. 

BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri