TERZIĆ PRED POČETAK PRIPREMA: Nema opuštanja, Partizan je veliki klub i nećemo ga potceniti

Tanjug

04. 01. 2023. u 14:04

CRVENA zvezda zvanično je počela pripreme pred drugi deo sezone, a prisutnima se obratio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

ТЕРЗИЋ ПРЕД ПОЧЕТАК ПРИПРЕМА: Нема опуштања, Партизан је велики клуб и нећемо га потценити

Foto: M.Vukadinović

On je istakao da ne sme da se potceni veliki rival Partizan od koga aktuelni šampion ima 10 bodova više.

- Svesni smo odgovornosti koje nosi Zvezda, nema opuštanja i pored velike prednosti od 10 bodova. Krećemo od "nule", svesni smo da je tokom jesenjeg dela bilo nekih utakmica u kojima nismo bili pravi. Partizan je veliki klub, nećemo potceniti našeg večitog rivala, posebno jer mnogo cenim njihovog trenera Gordana Petrića - rekao je Terzić novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Ipak, dodao je da je uveren da će Zvezda dominantno osvojiti titulu, sa većom prednošću nego što je trenutna.

Kada su u pitanju dolasci i odlasci, Terzić je istakao da su odbijene ponude za Strahinju Erakovića (šest plus tri miliona kroz bonuse), Stefana Mitrovića i Kingsija Kangvu (nije precizirao sumu), kao i za Mirka Ivanića (tri miliona).

Takođe, dodao je da je razgovarao sa Aleksandrom Dragovićem i da iskusni štoper sigurno ostaje, bez obzira na ponudu Sampdorije.

- To je znak koliko ozbiljno prilazimo prolećnom delu sezone i da kasnije što spremniji dočekamo grupnu fazu Lige šampiona. Želimo da budemo konkurentni u elitnom takmičenju, a to znači da ćemo morati da imamo praktično "dva tima", jedan koji će lakše da razbije blok rivala na domaćoj sceni, a drugi brži i atletski jači za Evropu -  poručio je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde će se u Beogradu pripremati do 8. januara, a potom će boraviti u Turskoj do 27. januara gde će odigrati šest prijateljskih utakmica.

BONUS VIDEO: BRAZIL TUGUJE: Trodnevna nacionalna žalost dok se zemljaci sećaju i opraštaju od Pelea

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju