RAŠFORD PODSEĆA NA NAJBOLJE DANE: Mančester junajted pobedom završio 2022. godinu

Č. V.

31. 12. 2022. u 15:22

FUDBALERI Mančester junajteda upisali su novu pobedu u Premijer ligi. "Crveni đavoli" su kao gosti savladali Vulverhempton sa 1:0 i tako stigli do trećeg vezanog prvenstvenog trijumfa.

РАШФОРД ПОДСЕЋА НА НАЈБОЉЕ ДАНЕ: Манчестер јунајтед победом завршио 2022. годину

FOTO: AP

Ostavio je Erik ten Hag na klupi Markusa Rašforda zbog kako je rekao "interne discipline". Osetio se njegov nedostatak u prvom poluvrmenu, ali sve se promelinlo kada je kročio na teren stadiona "Molino".

Odmah na startu drugog dela meča reprezentativac Engleske je zamenio mladog Alehandra Garnaća koji je do tog momenta propustio najbolju priliku na utakmici.

Unao je Rašford dosta živosti, potvrdio dobru formu i upravo je on bio strelac jedinog pogotka u 76. minutu posle asistencije Bruna Fernandeša. Krilni napadač Junajteda je uspeo još jednog da se upiše u strelce, ali taj gol je poništen jer je posle rekacije sudija iz VAR sobe utvrđeno da je igrao rukom.

Do kraja utakmice je i tim Đulena Lopetegija mogao da izjednačenja. No, u nadoknadi vremena se istakao David de Hea koji je uspeo da zaustavi udarac Raula Himeneza iz odlične pozicije.

Junajted se posle ove pobede nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 32 boda, dok su "vukovi" na 18. mestu sa 13.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024