"PRAZNA STOLICA, BOLEĆE, GLAS KOJI NE ČUJEŠ..." Objava supruge Siniše Mihajlovića koja razara srce

Novosti online

26. 12. 2022. u 08:30

Arijana Rapaćoni Mihajlović, udovica proslavljenog srpskog asa Siniše Mihajlovića, na društvenim mrežama je opisala kako je provela prvi Božić bez svog voljenog supruga.

ПРАЗНА СТОЛИЦА, БОЛЕЋЕ, ГЛАС КОЈИ НЕ ЧУЈЕШ... Објава супруге Синише Михајловића која разара срце

FOTO: Profimedia

Nedelju dana nakon sahrane slavnog fudbalera i trenera, neutešna Arijana objavila je izuzetno emotivnu poruku koja je rastužila i najtvrđa srca.

- Prvi Božić nakon gubitka nekoga je težak. Ne bi proslavljao, ali to radiš. Zbog dece. Zbog porodice. Boleće. Tu su pokloni koje nećeš morati da kupuješ ove godine. Prazna stolica. Sećanja na prošle proslave. Glas koji ne čuješ. Biće teško, ali preguraćeš. Možda ti usred tih suza mali osmeh dospe na lice. Ništa nije pogrešno u tome. Budi zahvalan za slavlja koje ste imali zajedno. Počni novu tradiciju u znak sećanja na njega i uvek pamti ljubav koja je postojala - napisala je Mihajlovićeva udovica.

Podsetimo, legendarni fubaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra u 54. godini nakon duge i teške borbe sa leukemijom. Njemu je sve vreme najveća podrška bila supruga Arijana sa kojom je bio u srećnom braku od 1996. godine.

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)